Copywriting

Nee, natuurlijk ga je niet zélf je teksten schrijven

Want jij weet dat tijd je meest kostbare bezit is. Bovendien wil je geen goed verhaal, je wil websiteteksten waar je mond van open valt. En die van je klanten ook. Wegens ongecontroleerd enthousiasme en gezonde hebberigheid. Zodat ze zich vooral niet inhouden.

Webteksten laten schrijven

Maar waarom zou je míj je teksten laten schrijven?

Ik ben een stuk duurder dan je VA. Mijn tarieven liggen ook hoger dan die van veel andere copywriters (don’t even get me started on tekstschrijvers).

Bovendien zit ik vaak vol en werk ik met een enorme vragenlijst die je eerst moet invullen. Daarna ga ik in een Zoom call nóg meer lastige vragen stellen en kijk ik tijdens dat gesprek ook nog eens veel serieuzer dan op mijn website.

Eeeh Antje, ga je het nog aan me verkopen of wat?

Jazeker, dat is namelijk mijn werk.

Ik verkoop waar jij zo goed in bent (en dat is meer dan je product of dienst)

Het is je bijzondere manier van werken, je visie, je bewezen expertise, dat waar je voor staat. Het is ook je persoonlijkheid. Want wat voor jou zo normaal is, is voor anderen mindblowing. En dare I say it?

Transformerend zelfs.

Ik verkoop je blinde vlek.

Niet met mooischrijverij, dat leidt alleen maar af van de boodschap.

Ik zit niet in de schrijfbusiness. Ik zit in de researchbusiness. De nog even doorvragen business. De onder de huid van je doelgroep kruipen business. En de selling-things-the-right-way business.

Daar betaal jij mij dan weer goed voor

Omdat je:

Nou eindelijk die tone of voice eens fatsoenlijk op papier wil krijgen. Zodat mensen hóren wat je schrijft en jij gewoon jezelf kunt zijn in je werk.

Drie feedbackrondes vriendelijk vindt klinken, maar die eigenlijk helemaal niet nodig wil hebben. Zonde van je tijd, het moet gewoon goed zijn.

Wil dat mensen niet één keer iets van je kopen, maar in jouw wereld verdwalen en nooit meer naar huis gaan. Je bouwt aan iets groters dan een website.

Geen beginner bent. En dus ook niet met beginners werkt.

Benieuwd bent of al die lovende reviews op mijn 'blije klanten' pagina nou écht terecht zijn.


Door de teksten die Antje voor mij heeft geschreven, heb ik nu echt een eigen geluid.

(Demi Heemskerk, Cabaña Collective)

Wil jij natuurlijk weten wat dat kost

Ik kan hier nu gaan beargumenteren dat het je altijd meer kost wanneer je het toch nog een keer door je VA laat doen. Of eerst nog iets langer wil nadenken/vergelijken met anderen.

Maar ik denk eigenlijk dat dat niet nodig is.

De pakkende ‘conversational’ stijl van Antje sprak mij meteen enorm aan.

(Josse Veen, BijJosse)

Want als je nu nog steeds meeleest, heb je waarschijnlijk wel een idee gekregen van de manier waarop ik werk. 

Hieronder vind je mijn tarieven per dienst.

Over mij pagina

Hiervoor kun je bij mij terecht:

(Voor de teksten hè. Ik bouw geen websites of zo. Ik bedenk ook geen bedrijfs- of productnamen (ja soms per ongeluk, dan mag je ‘m hebben, maar tis niet mijn expertise). En ik doe geen zoekwoordenonderzoek. Daar heb ik mensen voor, stuur ik je met liefde naar door als je ze nodig hebt.)

(Voor de teksten hè. Ik bouw geen websites of zo. Ik doe ook geen zoekwoordenonderzoek. Daar heb ik mensen voor, stuur ik je met liefde naar door als je ze nodig hebt.)

Website

(prijzen zijn excl. btw)

Wat krijg je?

Vijf basispagina’s voor je website + een contactpagina.

Bijvoorbeeld:

 • Homepage
 • Over mij pagina
 • Aanbod pagina
 • Twee overige pagina’s (denk aan: jouw speciale werkwijze, kleine landingspagina’s, extra product- of dienstenpagina’s)

Ja, ook metateksten voor je SEO-plugin natuurlijk. Plus mijn volledige aandacht, jarenlange ervaring, inside jokes, creatieve pen, toegang tot mijn netwerk én Persoonlijke Zoom Room (dat wil je).

Vanaf 2250,-

Salespagina*

(prijzen zijn excl. btw)

Wat krijg je?

Een slimme salespagina die eerlijk én overtuigend is. Zo’n lange ja.

Maar bijvoorbeeld ook:

 • Een uitverkocht event
 • Een wachtlijst
 • Perfect match klanten die super enthousiast zijn
 • Een groeiend bedrijf
 • Ideeën voor je lancering

Kies zelf maar!

Je krijgt in elk geval geen standaard ‘herken je dit’ / ‘hoe zou het zijn als’ gedoe, maar een verhaal dat onder de huid kruipt van je doelgroep. Dat wil je (klant).

Vanaf 900,-

*Ook geschikt voor one-pagers

Merkverhaal

(prijzen zijn excl. btw)

Wat krijg je?

Een verhaal dat zó op je Over mij pagina kan. Maar dat niet alleen.

Je krijgt ook:

 • Een missie die niet jeukt op plekken waar je nooit bij kan
 • Een visie waar je zelf ook écht in gelooft
 • Zin om over je bedrijf te praten
 • Oneindig veel inspiratie voor je marketing
 • Mensen die van je willen kopen omdat ze aangaan op jou

Voordat ik ga schrijven wil ik wel meer van je weten dan je huisarts en stel ik gênantere vragen dan je schoonmoeder met een slok op. Maar echt: dat wil je.

Vanaf 750,-

Veelgestelde vragen....

….en andere overpeinzingen.

Ik geef deze training twee keer per jaar. Meestal in april en oktober.

(Maar ik kan altijd van gedachten veranderen)

Het werkboek doorlezen kost je inclusief opdrachten zo’n 4u.

De extra e-mails? Ongeveer een uurtje.

De live Q&A duurt meestal een uur.

En de tekst schrijven? Gemiddeld hoor ik van deelnemers dat ze er zo’n 4 uur over doen.

Das alles bij elkaar ongeveer net zo lang als je brooddeeg moet laten rijzen. Dus als je beide combineert, heb je een lekkere Over mij pagina én heerlijk brood.

The floor is yours past vooral bij je als je het leuk vindt om te schrijven en graag je verhaal makkelijker wil kunnen vertellen. Of creatieve manieren zoekt om met een frisse blik naar jezelf en je positionering te kijken.

Het is minder geschikt voor je als je:

 • Nog niet helder hebt voor wie je er bent (dit is geen ‘ontdek je ideale klant’ training)

 • Een aanbod hebt wat bestaat uit veel verschillende diensten die meerdere doelgroepen aanspreken, of nog niet goed weet wát je precies wilt doen
 • Liever video’s kijkt dan leest en schrijft

Wat als je een ‘Over ons pagina’ nodig hebt, omdat je niet in je eentje bent?

Deze training is vooral gericht op zelfstandig ondernemers die vanuit hun eigenzinnige visie en persoonlijkheid een band willen opbouwen met hun lievelingsklant.

Maar als je in een klein team werkt (zeg maar zonder HR of communicatie-afdeling), een missiegedreven bedrijf hebt en ook wat menselijkheid in je Over ons pagina wil stoppen, dan is The floor is yours ook interessant.

(In de Q&A zit ook een voorbeeld van een Over ons pagina van drie ondernemers die samen een bedrijf runnen.)

 

Nee, dit is een zelfstandige training. We hebben wel live contact tijdens de Q&A, maar dat is niet 1-op-1.

Als je achteraf mijn persoonlijke feedback wil op je tekst, kan je dat altijd nog bij boeken. Dan stuur je mij je tekst, lees ik alles door en bereid een Zoom call van een uur voor waarin we je tekst tot in detail bespreken. Incl. suggesties en ideeën ter verbetering.

Na afloop ontvang je een opname en vind je ook je tekst met alle opmerkingen weer terug in je inbox.

Natuurlijk mag dat!

Als je ergens vastloopt, een vraag hebt over het werkboek of twijfelt over iets, mag je me altijd een mailtje sturen. Dan reageer ik zo snel mogelijk.

En ik raad je natuurlijk aan om live bij de Q&A te zijn, want dan kan je ook met mij in gesprek.

Hier heb je een korte checklist:

 • Begint je Over mij pagina bij je jeugd?
 • Gaat ie alleen over jou?
 • Heb je hem langer dan twee jaar geleden geschreven (terwijl je bedrijf in die tijd enorm is ontwikkeld)?
 • Krijg je bijna nooit een reactie op je Over mij pagina?
 • Klinkt ie anders dan jij in een persoonlijk gesprek aan de keukentafel klinkt?
 • Staan er vooral zakelijke feiten op en leer ik je als lezer nauwelijks persoonlijk kennen (we houden allemaal van chocola, reizen, leuke dingen doen en onze geliefden, dus dat bedoel ik niet)?
 • Voelt het een beetje gênant om hem door te sturen naar potentiële klanten?

Minstens 3 x ja geknikt? Dan kan ie nog wel wat beter:-)

Van leuk geschreven naar league of your own

Waardoor je de klanten voor het uitkiezen hebt

Hoe werkt het?

Als je denkt: die Antje, daar wil ik meer van weten…. Dan neem ik je even mee in mijn glazen bol. Zo ziet je toekomst eruit:

1. Kennismaken

Je vult mijn intake formulier in en we onderzoeken in een online gesprek of we bij elkaar passen. Zijn we allebei enthousiast? Dan maak ik een voorstel voor je waarin ik omschrijf wat je van mij kan verwachten en wat ik van jou nodig heb. 

2. Offerte

In het voorstel staat ook de (voorlopige) planning en de prijs. Ben je akkoord? Dan ontvang je van mij een officiële offerte die je digitaal kunt ondertekenen. Vanaf dat moment zet ik je naam met een onuitwisbare vulpen in mijn agenda.

3. Vragenlijst

Ongeveer tegelijk met je aanbetaling ontvang je van mij een vragenlijst, want ik wil veel van je weten. Echt, neem een week vrij en sluit jezelf op in een boshuisje zodat je niet wordt gestoord tijdens het invullen. Grapje (denk ik, je kan het vast in een paar uur, ik geloof in je).

4. Magic Zoom Call

Je krijgt een link naar mijn super gezellige Personal Zoom Room. Ik geef de planten water, zet koffie klaar en heb vooraf je antwoorden (+je concurrentie) bestudeerd. Samen bespreken we je vragenlijst en gaan we nog een paar lagen dieper, where the magic happens.

5. Research & schrijven

Hier kan ik kort over zijn: ik ga aan de slag. Jij gaat gewoon verder met je leven. Misschien verschijn ik af en toe in je inbox met een korte vraag, maar verder heb ik je even niet nodig.

6. Feedback

De tekst is af en heb ik in een wireframe klaargezet. Nu heb ik je wel weer nodig. Want jij gaat alles lezen, checken en voelen of het klopt. Ondertussen ververs ik 85 x per minuut de Google Doc pagina om je feedback te kunnen lezen.

7. Feest

Als ik alle feedback heb verwerkt, gooi jij de tekst(en) met veel confetti, fanfares en een mooie speech online. Het feest (op je bankrekening) kan beginnen, hoera!

Afsluiter Antje Veld
Schrijven voor ondernemers

Voor wie?

De ondernemers waar ik mee

.....een beetje crazy in the coconuts. Niet omdat ze voor mij kiezen (das juist slim), maar waar anderen denken 'is dit niet raar?' denken zij: 'this feels weird, I like it!'

.....fotografen en foodstylisten, kleurexperts en kinderpsychologen, coaches en copywriters, creatievelingen en kennisondernemers. Het maakt niet uit wát je doet, als je maar het gezicht bent van je eigen merk en je bedrijf serieuzer neemt dan jezelf.

.....leergierig.

.....geobsedeerd door hun bedrijf. Niet op een 'straatverbod' manier, maar meer in de zin van: it's my party en ik heb nog láng niet alle slingers opgehangen.

.....uitzonderlijk goed in hun vak. Klanten hebben ze wel. Maar ze willen graag beter kunnen selecteren, nóg makkelijker nieuwe klanten aantrekken en meer plezier vinden in het creëren van content.

.....voorlopers die zich bewust zijn van het feit dat kennis kopieerbaar en expertise in te halen is. Maar stijl, visie en persoonlijkheid niet. Zo blíjven ze voorlopen op de rest.

.....niet bang om te falen. Echt zin hebben ze er ook niet in, maar ze hebben al lang geleerd dat een bold move die uit de bocht vliegt, nog altijd meer oplevert dan de gouden medaille voor Little Miss Perfect.

Klinkt bekend?

Een stevige fundering voor je bedrijf

Basisteksten voor je website

Vind je dat je nu lang genoeg zelf hebt geprobeerd om die teksten te schrijven, maar kost het je veel te veel tijd?

Vallen de reacties wat tegen?

Of kom je niet eens aan ‘zelf proberen’ toe omdat je nog driehonderd andere taken moet afronden?

Geef dat blok beton dan aan mij

Ik beschik over de beste tools om het handig in kleinere stukken te hakken. Daarna metsel ik het weer slim in elkaar, zodat het voelt als jouw droomhuis.

Een huis waarin de klanten waar jij het liefst mee werkt zich ook helemaal thuis voelen.

Zo erg dat ze spontaan dingen gaan bestellen, afspraken inplannen, informatie opvragen of je meest brandende vragen beantwoorden. 

Review Bureau Amie DEF

Wat je precies krijgt

Vijf basispagina’s voor je website + een contactpagina:

Homepage

About pagina

1 product- of dienstenpagina

2 overige pagina’s  (denk aan: kleine landingspagina, pagina voor je weggever, extra product- of dienstenpagina’s, etcetera)

Contactpagina

Inclusief:

Uitgebreid intakegesprek

Metatitels + omschrijvingen

Advies over je menustructuur & tagline

Doelgroep- en klanttaal-onderzoek

Kosten: 2250 euro (excl. btw)

Meer nodig? Elke extra pagina is 395 euro (excl. btw).

PS: Wil je ook salespagina’s? Dan breid ik de basispagina’s iets uit (zie ‘het shut up and take my money effect‘).

Dit levert het je concreet op

Zeeën van tijd, die je eerst kwijt was aan het schaven aan oude teksten en ideeën.

Het vertrouwen dat je website doet wat ie moet doen: helder informeren, actie stimuleren en laten zien dat er achter je bedrijf een leuk mens van vlees en bloed zit.

Nieuwe klanten.

Het ‘shut up and take my money’ effect

Lekker verkocht

Heb je een sterke salespagina nodig om je nieuwe product, dienst of programma nog aantrekkelijker te maken dan een nest vol kittens?

Maar weet je niet hoe je de grootste angst (boerderijkippen) of frustratie van je klant (altijd één sok kwijtraken in de wasmachine) vertaalt naar jouw missie en aanbod?

Of heb je het gevoel dat je te dicht op de materie zit, waardoor je niet meer goed ziet wat het nou precies zo bijzonder maakt?

Dan help ik je graag!

Zodat je niet alleen complimenten krijgt dat je zo’n mooie website hebt (oooh, aaah), maar het je ook echt klanten oplevert (yeah).

Salespagina

Geen saaie salespagina

Je salespagina is eigenlijk gewoon een goed gesprek met je lezer.

Dus geen standaard ‘herken je dit’ / ‘hoe zou het zijn als’ gedoe, maar een menselijk verhaal waar de juiste mensen zich in herkennen. En waardoor ze zich begrepen en geholpen voelen.

Zo krijg je een salespagina die eerlijk én overtuigend is, waarmee je jouw ideale klant op een vriendelijke manier helpt om de juiste beslissing te nemen.

Zodat jij die investering snel terugverdient.

Klein (tot 1000 woorden): Vanaf 600 euro (excl. btw)
(Vooral geschikt voor kleinere instap- en kennismakingsproducten of diensten met een prijs onder de 100 euro)

Groot (tot 2000 woorden): Vanaf 900 euro (excl. btw)
(Geschikt voor alle overige diensten, cursussen, trajecten en events die een wat grotere investering van je klant vragen)

Meer ruimte nodig? Stuur me een bericht en dan maak ik een passende offerte.

Dit levert het je concreet op

Een eigen geluid waardoor je makkelijker verkoopt dan je concurrent.

Handige haakjes die je houvast geven voor je lancering.

Leuke en tevreden klanten die echt goed bij je passen.

Een Over mij pagina met extra shine

Over jou én je klant

Je wil natuurlijk een Over mij pagina die niet te opschepperig overkomt, maar mensen wel zó nieuwsgierig maakt dat ze contact met je opnemen.

Omdat ze voelen dat jij bij hen past. Waardoor ze niet vallen over je prijzen of eeuwig blijven twijfelen of ‘dit wel het juiste moment is’.

Dat kan!

Maar laten we het dan meteen goed doen

Want met het juiste verhaal, maak je ingewikkelde dingen simpel en begrijpelijk.

En kan je beter emotie overbrengen, zodat je snel een band opbouwt met je lezer. Alleen met degene die ook echt bij jou past.

Dat heet: jezelf sterk positioneren. En dat doe je met een Over mij pagina die verder kijkt dan jouw verhaal.

Over mij pagina

Zo werkt het

Wanneer je mij inhuurt om jouw Over mij pagina te schrijven, ontvang je eerst een uitgebreide vragenlijst van me. Die nemen we samen in zo’n 1,5 uur door via Zoom.

Want ik wil nog meer van je weten dan je huisarts en stel zelfs gênantere vragen dan je schoonmoeder met een slok op.

Zodat ik voordat ik ga schrijven precies weet wat jou drijft, wie je bent en vóór wie jij er bent.

Dit krijg je:

Een sterke Over mij pagina die jouw persoonlijkheid laat zien, je ideale klant aanspreekt én je lezer op een vriendelijke manier verder je website in duwt.

Een scherpe propositie en waardevolle elevator pitch die je overal in je communicatie kunt laten terugkomen (50 tot 150 woorden). Zo sta je nooit meer met je mond vol tanden en weet je klant meteen wat ie aan je heeft.

BONUS: Extra tips voor je contactpagina. Wedden dat je daar meer uit kunt halen dan je nu doet?

Kosten: 750 euro (excl. btw)

Dit levert het je concreet op

Een scherpe positionering waarmee je je eenvoudig onderscheidt van anderen.

Duidelijkheid voor je klanten, waardoor je de juiste mensen aantrekt.

Een helder verhaal waarmee je ook anderen die je inhuurt (vormgevers, VA's, social media strategen, etc.) kunt briefen, zodat alles in je bedrijf samenhang krijgt.

Een e-mailreeks die van lezers fans maakt

Put the fun back in funnel

Vind je SEO te ingewikkeld?

Zou je het tijdrovende social media monster maar wat graag op dieet zetten?

Voelt PR als een te grote stap (‘help, moet ik dan heel adrem en onderhoudend met journalisten praten?’)?

Dan is e-mail iets voor jou

Als mensen je weggever downloaden of zich aanmelden voor je nieuwsbrief, wil je ze meteen zó enthousiast maken over jou en je diensten dat ze alle alternatieven vergeten.

Regel ik voor je.

Want je hebt geen grote e-maillijst nodig om klanten te werven. Als de mensen die erop staan maar betrokken zijn.

Hoe je via e-mail klanten werft

Een inbox kun je vergelijken met het rustigste hoekje van de kamer waar je op dat huisfeest met iemand in gesprek raakt.

Terwijl iedereen druk staat te schreeuwen (twitteren) of dansen (reels maken) op de bank, leren jullie elkaar ongestoord kennen.

Je hoort alles wat de ander zegt (want er is geen algoritme dat de helft van de boodschap afschermt) en je gaat samen naar huis. The rest is history.

Zo doen we dat:

Tijdens een video call bepalen we in 2 uur de strategie, het doel en de opbouw van je e-mailfunnel. Ook kiezen we de verhalen die bij jou passen en die je ideale klant aanspreken.

Ik schrijf vijf e-mails (incl. slimme subject lines) voor je waarmee je direct de aandacht van je klant grijpt, je eigen gezicht laat zien en je concurrentie laat verbleken.

Om er zeker van te zijn dat alles een sterk geheel vormt, kijk ik ook nog met je mee naar je freebie. Heeft ie een goede naam? Kan er nog meer van jezelf in? Sluit je weggever echt goed en logisch aan op je aanbod?

Kosten: 1250 euro (excl. btw)

Dit levert het je concreet op

Een e-mailreeks die op een persoonlijke manier laat zien waar jij als ondernemer voor staat en waarom jouw lezer daar iets aan heeft.

Een extra marketingkanaal dat z'n werk doet terwijl jij anderen dingen aan het doen bent. En waar je zelf eigenaar van bent, zonder een algoritme te pleasen.

Trouwe fans en een groeiend bestand aan potentiële klanten en ambassadeurs. Time is your biggest friend!

Over mij

Maar wie denk ik wel dat ik ben?

Een beetje jouw teksten gaan lopen schrijven.

Dat gaat zomaar niet.

Ja, nee, begrijp ik. Nou, ik ben Antje Veld:

Ex-journalist (why so serious?)

Brabantse in Utrecht (het is friet)

Female word wizard (pure magie zeg ik je)

Maar ik ben vooral een creatieve ondernemer die jeuk krijgt van saaie teksten. Gelukkig heb ik een scherp toetsenbord.

Toch nog iets meer over mij weten voordat je besluit of je me wilt inhuren?

Dat kan.

Salespagina
Neem jij je bedrijf serieuzer dan jezelf?

Contact

Vrijblijvend kennismaken?

Voordat je zomaar al je geld naar mij overmaakt (oké, niet ál je geld), wil je me natuurlijk eerst beter leren kennen.

Dat komt goed uit, want ik jou ook!

Voor een fijne samenwerking vind ik het namelijk belangrijk dat we goed bij elkaar passen en dat ik ook echt het gevoel heb dat ik de beste persoon ben om je verder te helpen.

Mijn agenda zit snel vol. Maar als je het formulier via de knop hieronder invult, neem ik sowieso contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Eerst nog wat vragen?

Kan ik me ook voorstellen. Ik beantwoord er hier alvast vier.

Staat die van jou er niet tussen? Stuur me dan een mailtje!

Nee hoor! Maar als je mij teksten wilt laten schrijven, is het wel belangrijk dat je goed weet wie je doelgroep is. En dat je aanbod niet bestaat uit 13 verschillende diensten (voor 3 verschillende doelgroepen).

En whatever you do: zet je website niet zelf in elkaar.

Ook niet met hulp van een template of handige buurjongen. Want er komt veel meer bij kijken dan wat je aan de voorkant (of op het eerste gezicht) ziet.

Dus laat dit alsjeblieft over aan iemand die er echt verstand van heeft. Zowel technisch als qua design en marketing. Dan kunnen mijn teksten hun werk ook het beste doen. Zodat je echt álles uit die investering haalt.

Mijn website is bijvoorbeeld gemaakt door Mediamora.

Daarnaast kan ik deze drie toppers aanbevelen:

 1. Let’s get Loes
  (Maakt websites voor ondernemers who don’t do basic die de knutselfase echt wel voorbij zijn)
 2. Brand fuel
  (Creëert voor jou een intuïtief en stoer webdesign dat precies weerspiegelt wat jij doet)
 3. Liesje Digital
  (Maakt grenzeloze websites voor vrije ondernemers die ook nog eens bijdragen aan een mooiere wereld

Jij hebt snel gescrolled hè? Maakt niet uit hoor, ik snap je. Je wil gewoon weten waar je aan toe bent (of hoe lang je moet sparen).

Was je op zoek naar een uurtarief? Dan kan je lang zoeken, want ik werk alleen met vaste projectprijzen.

Hier vind je een indicatie per dienst (maar de exacte prijs hangt af van wat je precies nodig hebt, dat bespreken we tijdens onze kennismaking).

Nee hoor! Maar als je mij teksten wilt laten schrijven, is het wel belangrijk dat je goed weet wie je doelgroep is. En dat je aanbod niet bestaat uit 13 verschillende diensten (voor 3 verschillende doelgroepen).

En whatever you do: zet je website niet zelf in elkaar.

Ook niet met hulp van een template of handige buurjongen. Want er komt veel meer bij kijken dan wat je aan de voorkant (of op het eerste gezicht) ziet.

Dus laat dit alsjeblieft over aan iemand die er echt verstand van heeft. Zowel technisch als qua design en marketing. Dan kunnen mijn teksten hun werk ook het beste doen. Zodat je echt álles uit die investering haalt.

Mijn website is bijvoorbeeld gemaakt door Mediamora.

Daarnaast kan ik deze drie toppers aanbevelen:

 1. Let’s get Loes
  (Maakt websites voor ondernemers who don’t do basic die de knutselfase echt wel voorbij zijn)
 2. Brand fuel
  (Creëert voor jou een intuïtief en stoer webdesign dat precies weerspiegelt wat jij doet)
 3. Liesje Digital
  (Maakt grenzeloze websites voor vrije ondernemers die ook nog eens bijdragen aan een mooiere wereld

Ten eerste omdat ik geen tekstschrijver ben, maar een copywriter. Ik schrijf geen informatieve teksten, maar teksten die erop zijn gericht om je lezers te bewegen tot actie.

Dat lijkt een klein verschil, maar in de praktijk zal je merken dat  het behoorlijk groot is. Aan je drukke agenda bijvoorbeeld. Of je bankrekening. Om maar twee dingen te noemen.

Het verschil aan mijn kant zit erin dat bij écht goede copywriting veel meer onderzoek en voorbereiding komt kijken. Ik wil namelijk alles uit de kast kunnen trekken om jouw ideale klanten zó aan te spreken dat ze van binnen iets voelen. En daardoor in actie komen.

Dat kost tijd. Tijd waarin ik geen andere opdrachten aanneem, omdat ik die helemaal voor jou reserveer. Zodat ik diep in jouw bedrijf en de leefwereld van je klanten kan duiken. En de juiste woorden kan vinden om hen te bewegen.

Want ik geloof dat ik je daarmee het allerbeste resultaat geef. Een groeiend bedrijf, in plaats van alleen een gevulde website of een mooi verhaal.

Verder kunnen er natuurlijk een heleboel redenen zijn waarom anderen goedkoper zijn. Misschien zijn ze het wachtwoord vergeten waarmee ze op hun website dingen kunnen aanpassen. Of hebben ze ooit levenslang gratis boodschappen gewonnen bij de plaatselijke supermarkt.

Maar als je twijfelt of mijn tarieven het waard zijn, kijk dan even wat anderen ervan vonden.

In principe doe ik geen redigeerwerk. Het intakegesprek waarin ik je het hemd van het lijf vraag, dient als basis voor alle teksten die ik schrijf. 

Maar het kan wel zo zijn dat er bepaalde elementen van bestaande teksten zijn die je graag terug wilt zien in de webteksten die ik voor je schrijf. Dat neem ik dan natuurlijk mee als ik voor je aan de slag ga. 

Dit verandert overigens niks aan mijn tarieven, mocht dat eigenlijk je vraag zijn.

Je moet niks. Maar ik ga je wel veel vragen stellen voordat ik begin met schrijven. Ook over wat jou drijft, waarom je een bedrijf hebt, wat jouw klant daar precies aan heeft en wat je favoriete kerstliedje is.

Heb je daar he-le-maal geen zin in, dan zou ik nog even verder kijken als ik jou was.

No hard feelings.

Dat kan! Als je op mijn website terecht bent gekomen, dan heb je waarschijnlijk wel het gevoel dat er íets beter kan. Maar misschien zit het niet direct in je teksten.

Als je wil weten hoe je meer kliks, klanten en connectie krijgt met je website, dan kan ik je De Copy Caleidoscoop aanraden.

Dat is de website review waar je ego geen zin in heeft, maar je omzet wel.

Hier lees je er alles over!

Scroll naar boven