The floor is yours!

Breng je Over mij pagina van overachiever naar over-the-moon

Wil je een Over mij pagina die niet voelt als een cv, maar die klinkt zoals jij? Die je duidelijk onderscheidt van anderen in je vakgebied? En die zelfs voor jóu leuk is om te lezen?

Doe dan mee met mijn online training waarin ik je help om die Over mij pagina sneller van je to-do-list te krijgen dan Oprah Winfrey auto’s uitdeelt.

Blije klant

Wist je dat de Over mij pagina een van de meest bezochte pagina's op je website is?

Kijk maar eens in je statistieken. Ik wacht hier wel.

En?

Klopt hè? Na je homepage gaan de meeste bezoekers eerst naar je Over mij pagina. Omdat ze willen weten wie je bent. En of ze daar een beetje een lekker gevoel bij krijgen. Zodat ze hun geld bij je uit durven te geven.

Sterker nog: niet kunnen wáchten om hun geld bij je uit te geven.

Maar alleen als ie goed is geschreven

Als alles er op staat wat iemand nodig heeft om die verbinding te voelen.

En jij je laat zien als die versie van jezelf waar je partner en beste vrienden zo dol op zijn. Als je partner en beste vrienden interieuradvies/reiki/zuurdesembrood of wat je dan ook verkoopt nodig hadden.

Als je Over mij pagina nog níet meer is dan een cv of ongemakkelijk voorstelrondje, loop je niet alleen klanten mis. Maar ook de kans om díe mensen aan te trekken waar je de beste persoonlijke en professionele klik mee hebt. Je weet wel, de mensen die jouw werk het leukst maken.

En als je de statistieken niet kon checken omdat die Over mij pagina nog niet bestaat, heb je een groter probleem. Een beetje alsof je in de binnenstad van Amsterdam een stuk grond hebt gekregen, maar daar niks mee doet. Geen huis op bouwt. En al helemaal niks verhuurt.

Je laat geld liggen.

Goede vragen

Goede vragen

Ik snap het hoor

Je vindt het hartstikke lastig om over jezelf te schrijven. Want het voelt al snel zo van ‘kijk eens hoe fantastisch ik ben’. En hoe persoonlijk moet je eigenlijk worden?

Als je begint te schrijven, klinkt het helemaal niet meer als jezelf. Want je denkt er te veel over na en wil het té goed doen. Je blijft ook steeds maar vergelijken met Over mij pagina’s van anderen, waardoor je jezelf nog meer kwijtraakt.

Misschien heb je zelfs weleens gehoord dat je Over mij pagina helemaal niet over jou moet gaan, dus nu ben je in de war.

Wat moet er dan wel op? En je hebt zoveel te vertellen, hoe maak je de juiste keuzes?

"Dankzij de stappen uit het werkboek heb ik echt op papier gekregen wat ik wilde vertellen. Maar dat niet alleen, door het schrijven van mijn Over mij pagina heb ik ook meer duidelijkheid gekregen over mijn aanbod."

(Caroline Wirtz, natuurfotograaf)

Introducing: The floor is yours

Dit is wat je krijgt

Training Over mij pagina e1697462283520

Een digitaal werkboek in PDF vorm, met uitleg en antwoorden op een heleboel vragen over deze zo veelbezochte, maar lastige pagina om te schrijven (it's not you, it's like that)

Veel voorbeelden van sterke, slimme en creatieve Over mij pagina’s uit de praktijk, die je kan gebruiken ter inspiratie ende vermaeck (in het Engels, just so you know)

Oefeningen om je echt aan het schrijven te krijgen

Aanvullende ondersteuning in de vorm van een reeks e-mails met extra tips, ideeën en aanmoediging (wegduiken kan niet, I got my eyes & pompons on you;-))

Een online masterclass en Q&A waarin ik nog wat dieper op het werkboek in ga en al jouw vragen beantwoord (maar je ook van anderen leert, dit bleek tijdens de vorige editie super waardevol voor de deelnemers!)

(Kan je er niet live bij zijn? Je ontvangt sowieso een opname en mag vooraf ook vragen insturen die ik tijdens de Q&A meeneem)

Kost dat dan?

€99 (excl. btw)

Na betaling kan je meteen aan de slag met het werkboek.

Wanneer beginnen we?

Ik geef deze training 2 x per jaar. Meestal in april en oktober.

De eerstvolgende ronde vindt plaats in het voorjaar van 2024.

Wil je dat ik je op de hoogte hou? Zet je naam op de interesselijst en dan krijg je vanzelf een seintje als de digitale deuren weer open gaan.

Doe de test

1-op-1 sessie

Wil je persoonlijke feedback?

Dat kan voor €199 (excl. btw) extra ook.

Elke ronde heb ik vijf plekken beschikbaar voor mensen die mijn kijk als copywriter en schrijfcoach op hun specifieke verhaal willen.

Dit betekent dat we een deadline afspreken voor je tekst, waar ik tot in detail feedback op geef in de kantlijn. En suggesties doe die we in een 1-op-1 Zoom call van een uur samen bespreken.

Ook hiervan krijg je een opname, zodat je niet alles hoeft mee te schrijven en het later rustig kunt terugkijken.

Twijfel je nog of het bij je past?

The floor is yours is echt iets voor jou als je:

Zelfstandig ondernemer bent en een website hebt (of in de planning hebt).

Al heel lang de taak ‘Over mij pagina (her)schrijven’ op je to-do-list hebt staan, maar steeds andere dingen voor laat gaan.

Gelooft dat professioneel niet per se formeel hoeft te zijn en je meer als jezelf wilt klinken op je Over mij pagina, maar nog niet goed weet hoe.

Met O&N vol overtuiging wilt kunnen proosten op het feit dat 2024 jóuw jaar wordt, omdat je weet dat je een Over mij pagina hebt die de juiste mensen aantrekt en uitnodigt tot gesprek.

Geen zin hebt in eindeloos veel modules en video’s, maar gewoon aan de slag wil met schrijven.

Geen idee hebt waar je moet beginnen en blokkeert omdat je zoveel te vertellen hebt (want hoe weet je dan wat er wel of niet op moet?)

Mij al een tijdje volgt en geen behoefte hebt aan een lang en intensief traject, maar een laagdrempelige kennismaking met mijn manier van werken lijkt je wel leuk. En een Over mij pagina waar je zelf net zo blij van wordt als je lievelingsklant trouwens ook.

Deze training past minder goed bij je als je:

  • Nog niet helder hebt voor wie je er bent (dit is geen ‘ontdek je ideale klant’ training)

  • Een aanbod hebt wat bestaat uit veel verschillende diensten die meerdere doelgroepen aanspreken, of nog niet goed weet wát je precies wilt doen
  • Liever video’s kijkt dan leest en schrijft

  • Een keiharde deadline nodig hebt omdat je anders niks doet

Just so you know: Veel voorbeelden in het werkboek zijn in het Engels. Dus als je dat een lastige taal vindt, dan is The floor is yours ook wat minder geschikt voor je. 

Over mij

Waarom ik de training heb gemaakt

Je kunt mij zien als een soort cheerleader met een honkbalknuppel.

Enthousiast, eerlijk, misschien een beetje confronterend, maar daarom wel met groots effect. Zodat je snel vooruit gaat.

En je bent niet voor niets ondernemer geworden. Je kunt best tegen een stootje.

Ik moedig je aan, maar heb zelf ook veel ballen het veld in geslagen. Als je misslaat, kan ik daarom precies uitleggen waar dat door komt.

Mijn why

FAQ

Veelgestelde vragen....

….en andere overpeinzingen.

Dat weet ik nog niet zeker, maar waarschijnlijk in het voorjaar van 2024.

Ik denk april.

(Hoewel ik altijd van gedachten kan veranderen)

Dat is een beetje zoals de vraag ‘hoe lang moet brooddeeg rijzen?’

Hangt er vanaf.

Hoe warm is het?

Hoe goed is de kwaliteit van je gist?

Hou je van luchtig of heb je vooral honger?

Dat geldt voor The floor is yours ook. Het hangt er vanaf. Hoe goed je bent voorbereid. Hoe snel je leest. Hoe makkelijk je schrijft. Hoe lang je twijfelt. Hoeveel….etc.

Maar in het algemeen kan ik zeggen: het werkboek doorlezen kost je ongeveer 4u.

De opdrachten maken? Ook een uurtje of 4. De e-mails lezen en toepassen? Ongeveer 2u. De live Q&A duurt een uur. En de tekst schrijven? Ik doe gemiddeld zo’n 6 à 8 uur over het schrijven van een Over mij pagina (dat is inclusief een redigeerronde).

Das alles bij elkaar ongeveer net zo lang als je brooddeeg moet laten rijzen. Dus als je beide combineert, heb je een lekkere Over mij pagina én heerlijk brood.

Ja, dat kan altijd!

Het is niet duurder als je later nog een persoonlijke feedbacksessie erbij wilt boeken.

Hiervoor geldt wel dat ik er maximaal 5 per ronde doe, omdat ik simpelweg niet meer tijd heb. Maar als ze nog niet op zijn, kan dit dus ook achteraf nog.

Natuurlijk mag dat!

Als je ergens vastloopt, een vraag hebt over het werkboek of twijfelt over iets, mag je me altijd een mailtje sturen. Dan reageer ik zo snel mogelijk.

En ik raad je natuurlijk aan om live bij de Q&A te zijn, want dan kan je ook met mij in gesprek.

Mijn e mails

Over mij

Wie is Antje?

Ik ben copywriter en schrijfcoach voor ondernemers die hun bedrijf serieuzer nemen dan zichzelf. En die net als ik geloven dat professioneel niet altijd officieel of formeel hoeft te zijn.

Want marketing en sales worden een stuk makkelijker als je gewoon jezelf kunt zijn. En het internet een stuk leuker als niet iedereen doet ‘zoals het hoort’ (pssst: allemaal leugens).

In de V-files laat ik daarom zien wie ik ben. Maar ook:

Hoe je jezelf op de voorgrond zet zonder dat je je kapot ergert aan, eh, jezelf

Dat een goed verhaal al in iets heel kleins kan zitten

Wat er bij mij allemaal mis gaat (hè lekker, leedvermaak)

Dat je niet de enige bent die.... (....oooh so many things)

Scroll naar boven