De V-files

Maandelijkse mails that will blow your mind

Voelt verkopen als een klus waar je buitenaardse skills voor nodig hebt? Lijkt marketing nog steeds een mysterie waar zelfs agents Scully & Mulder geen antwoord op hebben? In de V-files laat ik je zien hoe het met creatieve copywriting veel makkelijker en leuker wordt.

Gratis schrijftips

Eeeehhh, de V-watte?

De V-files.

Ja sorry, als je de Scully & Mulder referentie niet begreep, dan zou ik me niet aanmelden als ik jou was. Want dan snap je waarschijnlijk veel van mijn jaren ’90 grapjes niet en vind je er ook niks aan om de V-files te lezen.

Heb nog overwogen om deze mails De Verkoop Monologen te noemen. Met een knipoog naar een toneelstuk uit 1996, gebaseerd op interviews met tweehonderd vrouwen over hun vagina. In de gesprekken bleek dat voor hen letterlijk een schaamstreek. Maar als de vrouwen eenmaal begonnen te praten, waren ze nauwelijks nog te stoppen.

Je weet wel, zoals het voor jou soms ook voelt om over jezelf en je bedrijf te praten. In eerste instantie wat ongemakkelijk, maar na het lezen van de V-files niet meer.

(Omdat ik mijn mails liever zie als een goed gesprek dan een monoloog, heeft dat idee het niet gehaald)

Leuk, maar waar staat de V voor?

De V in V-files staat voor drie dingen:

1. De V van Verkoop: 

Als je ondernemer bent, dan heb je iets te verkopen. Je kennis, product, training, programma of wildste ideeën (laten we daar verder niet te ingewikkeld over doen en #makeitfun).

2. De V van Vijftiende van de maand:

De dag waarop de V-files in je inbox verschijnen (met mogelijk af en toe een extra editie op andere dagen #whoknows).

3. De V van Veld:

Mijn achternaam en de reden dat ik op de basisschool tijdens softbal nooit als slagvrouw begon (ja Antje, begin jij maar in het veld hahaha #nooitgrappig).

Is het gratis?

Ja tuurlijk.

En als je er niks aan vindt, stuur je me gewoon naar het rijk der opgezegde e-maillijsten. Ik verdien genoeg om af en toe met een professional te praten over mijn angst voor afwijzing en imposter syndrome.

Komt goed.

Focus jij je maar op je inbox. 

Stuur mij de V-files

Gratis advies

Over mij

Wie is Antje?

Ik ben copywriter en schrijfcoach voor ondernemers die hun bedrijf serieuzer nemen dan zichzelf. En die net als ik geloven dat professioneel niet altijd officieel of formeel hoeft te zijn.

Want marketing en sales worden een stuk makkelijker als je gewoon jezelf kunt zijn. En het internet een stuk leuker als niet iedereen doet ‘zoals het hoort’ (pssst: allemaal leugens).

In de V-files laat ik daarom elke maand zien wie ik ben. Maar ook:

Hoe je jezelf op de voorgrond zet zonder dat je je kapot ergert aan, eh, jezelf

Dat een goed verhaal al in iets heel kleins kan zitten

Wat er bij mij allemaal mis gaat (hè lekker, (leed)vermaak)

Dat je niet de enige bent die.... (....oooh so many things)

Scroll naar top