Brainstormsessie

In anderhalf uur van twijfels over je teksten naar duidelijke taal

Als je vastloopt bij de opbouw van je salespagina. Twijfelt over de beste invalshoeken voor je nieuwe lancering. Of zó lang naar je concurrenten hebt gestaard, dat je gewoon echt niet meer ziet wat jou anders maakt.

Blijf dan niet in je eentje rondjes draaien, maar maak gebruik van mijn kennis en creativiteit als copywriter. En mijn neiging om als oudste zus altijd meer advies te geven dan waar je om vroeg.

Strategische brainstormsessie

De enige manier om op korte termijn met me te werken

Ja, ik zeg het maar gewoon zoals het is.

Want mijn agenda zit bijna altijd vol. Dus ik werk meestal met een wachttijd.

‘Leuk voor je Antje, maar dat is vooral voor grote projecten toch? Complete websites. Uitgebreide salespagina’s die van A tot Z uitgewerkt moeten worden. Drie maanden schrijfcoaching. Dat werk?’

Klopt.

En jij zit zeker met iets kleins wat je al weken tegenhoudt in je bedrijf, maar wat echt niet veel tijd hoeft te kosten. Als je maar een duwtje in de goede richting krijgt. Iemand die de mist in je hoofd wegblaast. Je op het juiste spoor zet. De beren van de weg veegt. Creatieve peper in je re….

‘Ja, ja, je bent handig met metaforen. Maar kan je me ook écht helpen?’

Hier kan je een brainstormsessie voor inzetten

Een brainstormsessie is geschikt voor alles wat ik als copywriter zelf ook doe vóórdat ik ga schrijven.

Het strategische en creatieve denkwerk wat je aan de voorkant niet ziet, maar waar aan de achterkant veel tijd in gaat zitten. Waardoor het eindresultaat steviger staat en beter bij je past. 

Hier kunnen we tijdens een sessie bijvoorbeeld over sparren:

  • Je Over mij pagina staat bol van de clichés en is veeeel te lang. Als jíj er al van in slaap valt, hoe moet een ander dan die klik met jou voelen? Wat kan er weg en waar kan je nog veel meer uithalen? Zodat je dit ook kunt doorvertalen naar de rest van je bedrijf.

  • Je laatste lancering viel wat tegen en je wil uitzoeken waar dat aan lag. Of je hebt plannen voor een nieuwe lancering en wil graag wat verrassende  contentideeën en verrassende invalshoeken om de energie bij jezelf én je klant hoog te houden.

  • Je hebt een heleboel input en ideeën voor een salespagina, maar weet niet waar je moet beginnen met schrijven. En je wil niet dat het te veel (of te manipulatief) wordt. Want dan leest niemand het, toch? Laat staan dat er iemand op die koopknop drukt.

  • Andere vraag? Try me!

Wat levert zo'n brainstormsessie op?

Veel meer creativiteit in je business en het vertrouwen dat je de juiste keuzes maakt om je bedrijf vooruit te helpen.

Je zet je brein bovendien keihard in de actiestand. Dus no more bevriezen door perfectionisme, overwhelm of andere twijfels.

Maar vooral: zin om de volgende stap te zetten, omdat je het helemaal voor je ziet.

Wat anderen zeggen

Blije brainstormers

Wat gaan we precies doen?

De brainstormsessie is geen schrijfcoaching of redigeerdienst. Ik ga ook geen teksten voor je schrijven of in één sessie de volledige structuur van je website uittekenen. Maar we gaan wel zorgen dat je weer in beweging komt. Want soms kan één zo’n irritant vraagstuk je compleet leegtrekken, waardoor je hele bedrijf tot stilstand komt. Zo voelt het tenminste. 

Dát gaan we dus doorbreken. Je boekt via Calendly een moment in mijn agenda, waarmee je de volgende 3 stappen in gang zet:

1. Jouw vraag

Jij deelt je belangrijkste vraag of probleem met mij.

Ik stuur je een vragenlijst waarmee we hier iets dieper op ingaan.

Jij mailt mij de antwoorden.

Ik lees alles door en bereid onze sessie voor.

2. Zoom call*

We plannen een Zoom call van 1,5u waarin we:
 
  • Alles samen bespreken
  • Knopen doorhakken
  • Ik je concrete suggesties en ideeën meegeef
Je ontvangt een opname van de call.

*Het kan ook op locatie in Utrecht. Geef dit aan bij je afspraakbevestiging als je dat wil, dan licht ik toe hoe, wat, waar:-)

3. Nazorg

Daarna ga je zelf aan de slag met de uitvoering.

Heb je tijdens de uitwerking een korte vraag of twijfel je over iets wat we hebben besproken, dan kijk ik nog even met je mee.

Wil je dieper of meer?

Dan plannen we een tweede sessie in.

Let's do this

Kost dat dan?

Ik reken : 350 euro (excl. btw) per sessie.

Voor dat geld kan je in theorie ook bijna veertig keer naar een leuke film die net zo lang duurt als onze Zoom call. Maar ik bereid de brainstorm natuurlijk wel grondig voor.

En hoewel je na een goede film soms ook met nieuwe ideeën naar buiten loopt, is de insteek van de brainstorm altijd dat je geld gaat verdíenen met de inzichten die je opdoet.

Het doel is dus meer dan inspireren. Je runt tenslotte een business.

Ik wil niet zeggen dat het een koopje is, maar ik weet wel zeker dat je er meer uithaalt dan je er in stopt.

Antje Veld Copywriter

Zo kwamen zij weer vooruit

In de juiste flow

'Je hebt me een compleet andere kijk gegeven op hoe een salespagina óók kan zijn. Daardoor kwam ik uiteindelijk in de juiste flow en kon ik het echt eigen maken. Waardoor er nu iets staat wat alleen van mij kan zijn. Dank!'
Brainstorm Stefanie
Stefanie van der Maas
(Peper in je zaak)

Meer zelfvertrouwen

'Ik was onzeker over wat ik de wereld in ging slingeren. Wilde graag dat het persoonlijk, maar ook professioneel overkwam. Tijdens de brainstorm kwamen we snel tot de kern, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg en de rest ook makkelijker kon maken.'
Nadine Faber
Nadine Faber
(Droomplek Gees)

Genoten van de sessie

'Wouw ook echt deze mail nog. Zooooveeel waarde!! Super bedankt. Ik heb echt genoten van onze sessie. Ik ga hier een heel eind mee komen. Heel blij met je.'
Brainstorm Lian
Lian Groot
(Brand fuel)

Contact

Vrijblijvend kennismaken?

Omdat ik meestal zo’n drie maanden vooruit vol zit, werk ik met een wachtlijst.

Dus heb je interesse in een samenwerking? Meld je dan hieronder aan.

Je zit nog nergens aan vast en krijgt direct een mail met praktische informatie over hoe ik werk en wat mijn antwoorden zijn op een heleboel veelgestelde vragen.

Eerst nog andere vragen?

Kan ik me ook voorstellen. Ik beantwoord er hier alvast drie.

Staat die van jou er niet tussen? Meld je dan hierboven aan voor mijn wachtlijst. Daar help ik je verder.

Ten eerste: onderschat mij niet. Ik heb door de jaren heen zo veel verschillende mensen geïnterviewd, dat ik inmiddels letterlijk van allerlei markten thuis ben. 

Daarnaast bestaat mijn werk voor een deel uit slim research doen. Daar ben ik vanwege mijn achtergrond als journalist enorm bedreven in. 

Maar, je hebt natuurlijk gelijk. Dan weet ik nog steeds niet de helft van wat jij weet. 

Gelukkig heb ik jou! Beschik ik niet over telefoonangst. En werkt mijn e-mailprogramma prima. Ik zal je echt niet elke dag bellen of mailen, maar ik kies alle onderwerpen en invalshoeken wel na uitvoerig overleg met jou.

Officieel zijn dat twee vragen, maar daar doe ik verder niet moeilijk over. Heb je meteen het eerste antwoord op je vraag: ik ben hartstikke flexibel. 

Wat overigens niet betekent dat ik door een brandende hoepel spring als je me dat vraagt. Mijn product staat altijd en overal in de etalage, dus ik wil daar voor de volle 100% achter kunnen staan. Samen met jou. 

Wat betreft die ervaring, ik startte mijn carrière in 2007 als wetenschapsjournalist bij het tijdschrift Quest. Na vijf jaar begon ik voor mezelf omdat ik meer afwisseling en vrijheid wilde. 

Toen ik eenmaal op de markt kwam, werd ik ook steeds vaker gevraagd als tekstschrijver. In het begin vooral door stichtingen en grote bedrijven, maar omdat ik tegelijkertijd ook een groeiend aantal zelfstandig ondernemers interviewde voor het Financieele Dagblad, merkte ik al snel dat daar mijn hart lag. Langzaam liet ik de journalistiek steeds verder achter me en specialiseerde ik me in webteksten en zakelijke blogs voor ondernemers.

En last but not least, ik ben inderdaad super sympathiek, dus het is ook gewoon erg leuk om met mij te werken.

Zeker! Zodra je de factuur hebt betaald, mag je de teksten gewoon onder jouw naam op je website publiceren. 

Er zit als het goed is ook heel veel van jou in, dus zo gek is het niet om je eigen naam te zetten bij de blogs die ik voor je heb geschreven.

Vooral doen!

Scroll naar boven

Meld je aan voor mijn wachtlijst

Je zit nog nergens aan vast en ontvangt direct een mail die je verder helpt. Niks ontvangen? Check even je spambox, want er staat belangrijke informatie in.